Logo Utulok.skVirtuálny útulok pre psov, mačky a iné domáce zvieratá
spä»
https://www.bagesfutbol.net/

VLOČKA je ako snehová vločka...

 ...biela a µahunká, feąanda, je v útulku od zaloľenia.... aktuálne uľ viac ako 4 roky. rolex day date replica

Narodila sa chovateµke ąpicov, ako ąteniatko ju predali záujemcovi. Ten ju po krátkom čase dal do útulku, lebo sa nevedel o ąteniatko postara». Obýva koterec s viacerými psíkmi, zavąe sa pohaąteria, ale v podstate naľívajú v pohode. Je milá, je krásna... má problém...


V útulku je táto malá milá pekná fenečka miláčikom celého osadenstva. Ale jej ąance na umiestnenie sú NULA! Vločka totiľ nenávidí koterec a správa s v ňom ako fúria. Skáče, behá, hryzie do mreľí, hlavne, keď okolo prechádzajú cudzí µudia. Kto by si takú ąelmu chcel zobra»?


Vo výbehu je anjelik... hrá sa s loptičkou, pribehne k µuďom, ktorých pozná, nechá sa mazna», podriadi sa, hodí sa na chrbát. Venčiari ju s obµubou berú na prechádzky, ide pekne na vodítku, nemá problémy ani so psami ani s µuďmi. Ale po vychádzke musí spä» do koterca – a tam pokračuje jej osobná dráma. Nenávidí ho, protestuje a vyvádza.


Jej správanie v koterci sme natočili na video a konzutovali s niekoµkými odborníkmi. Máme kopu dobrých rád, ale ľiaµ v útulkových pomeroch nerealizovateµných.

Vločka hµadá miesto u kynologicky znalých µudí, v dome so záhradou, s prístupom do domu, nie v koterci za mreľami.

Vločka je aktuálne temer 5 ročná a je sterilizovaná. Je v útulku v Trnave.

Nájde sa niekto, kto sa jej chce venova» a vie ako na to?

Ináč je odkázaná na celoľivorný pobyt za mreľami – ktoré na smr» nenávidí!


Y. Neumannová, 12. 04. 2009






Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replica

    

 
casino siteleri